Christina & Johan Färm 

Kursverksamhet Seanser Sittningar Behandlingar Transmediumskap Transhealing

Christina & Johan Färm Borås

Johan Färm - Medium Borås

Jag heter Johan Färm och jag  är född den 7 augusti 1970 och är således ett lejon.  Jag bor på landet med min fru Christina.

 

Jag har alltid varit medveten om andevärlden och alltid känt att det finns mer än livet på jorden. Jag har alltid i mitt liv tagit hjälp och pratat med mina vänner på andra sidan men kanske inte alltid förstått vad det varit jag pratat med. Jag hade mycket upplevelser som barn och upp i tidiga tonåren. Men som de flesta andra att när man kommer in i tonåren så får man andra intressen och jag stängde av min kontakt med andevärlden och det gjorde att jag inte längre var medveten om mig själv och min själ utan jag helt enkelt blev en person som jag inte är menat att jag ska vara.

 

Det var inte förrän jag var 21 år som jag återigen fick upp ögonen för andevärlden. Jag var med om en olycka där jag var mycket nära att dö eller rättare sagt jag var död men kom tillbaka igen. Denna händelse plus en massa andra händelser gjorde att jag öppnade upp igen. Men nu var det svårare att förstå vad det var jag kände och såg. Men jag träffade en kvinna vid namn Anita som berättade för mig att det var andevärlden jag såg och kände.

 

Detta gjorde det lättare för mig att förstå och jag började att läsa väldigt mycket. Jag utvecklade mig själv mer och mer och började hitta den person som jag verkligen är, en som brinner för att hjälpa andra människor. Jag går även utbildningar på Arthur findlay collage inom trans medium och trans healing.


Har utbildat mej till hypnosterapeut och Tidigare liv terapeut. Detta har jag gjort hos Jörgen Sundvall på SSEAH Sweden AB.

 

Idag jobbar jag professionellt med andevärlden jag har behandlingar inom healing, massage . Håller även kurser inom healing mediumskap personlig utveckling mm.

Jobbar även som medium med stor seanser, hem seanser och sittningar mm.

 

 

 

Med kärlek Johan Färm